Mark van den Bogaert

Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats:
 Schaijk
Werk: Rayonmanager IBN
Hobby’s: Carnavalsvereniging Olling Doll, Jeugdleider en coördinator DAW, Voorzitter Buurtvereniging In d’n Hof en zaalvoetballen bij FC Valz

Ik ben Mark van den Bogaert, 42 jaar, echtgenoot van Willeke en trotse vader van Max (11), Joep (9), Puck (1) en nr. 4 op komst. We wonen heerlijk in nieuwbouwwijk Akkerwinde in Schaijk. Ik vind het belangrijk dat iedere inwoner naar vermogen zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij. Vrijwilligerswerk en burgerparticipatie zijn voor mij hierin cruciaal. Ik ben van mening dat vernieuwende ideeën en initiatieven vanuit de inwoners komen en ondersteunt moeten worden door de gemeente(raad). Een bottom-up samenleving, waarbij iedereen invloed heeft op zijn eigen leefomgeving.

Zelf ben actief binnen carnavalsvereniging Olling Doll in het Moesland, zaalvoetballer bij FC Valz, bijna 10 jaar voorzitter van Buurtvereniging In d'n Hof en al jaren jeugdleider en coördinator bij DAW. Bij IBN ben ik als rayonmanager verantwoordelijk voor de 230 medewerkers in de facilitaire dienstverlening binnen alle scholen en gemeentepanden in het Land van Cuijk waar we dagelijks het beste uit mensen halen en blijven kijken naar mogelijkheden.

Daarnaast probeer ik wat leuke stedentrips mee te pakken of mooie evenementen te bezoeken.