Mara Slegers

Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Schaijk
Opleiding: Student Social Work Jeugd – Afstudeerplek Voortgezet Speciaal Onderwijs Cluster 4
Hobby’s: Vrijwilliger Scouting Schaijk, Carnavalsvereniging Ge Kekt Mar, In de kroeg met vrienden, zwemmen

Mijn naam is Mara Slegers, ik ben 22 jaar en woonachtig in het mooie dorpje Schaijk. In 2018 ben ik gestart als gemeenteraadslid in de gemeente Landerd. Ik ben en voel me namelijk een betrokken inwoner van de gemeente en van mijn dorp. Ik voel me dan ook geen politicus. Het is tijd voor verandering en ik laat graag een jonge stem horen.

Ik ben leiding bij de scouting bij de meiden van 10 tot 14 jaar. Dit doe ik al een aantal jaar met heel veel plezier. Verder ben ik op het moment aan het afstuderen aan de studie Social Work met het uitstroomprofiel Jeugd. Mijn afstuderen vindt plaats bij de organisatie Koraal op het Voortgezet Speciaal onderwijs, hier mag ik een mooi project opstarten. Ik hoop binnenkort een fijne baan te vinden in de jeugdhulpverlening of in het onderwijs als sociaal pedagogische kracht.

Verder zit ik bij de carnavalsvereniging Ge Kekt Mar. Ik hoop dan ook dat we komende carnaval een mooie optocht kunnen lopen.

Waarom politiek zou je je kunnen afvragen? Ik hoop dat ik de komende jaren een verbindende rol kan vervullen. Ik ben klaar met het polariseren en de standaard oude politiek die gedreven wordt. Het is tijd voor vernieuwing en verandering! Bestuurlijke vernieuwing en buiten kaders denken. Laten we met mensen spreken en niet over.

Ik heb me aangesloten bij Maashorst Vooruit, een partij zonder kleur en met inhoud. Het gaat over de inwoners, de lokale issues die we gezamenlijk moeten aanpakken.

Ik ben Maashorst Vooruit.