Jeroen vd Heuvel

Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Zeeland
Opleiding: Management en innovatie in maatschappelijke organisaties, Culturele en maatschappelijke vorming, Politiek beleid en overheidsmanagement.
Dagelijks leven: Beleidsmaker bij Sociom, Ledenraad Rabobank Uden/Veghel, Steunbeer bij Stichting Jeugdbelangen Zeeland
Hobby’s: Wielrennen, hardlopen, zaalvoetbal, muziek, games, natuur.

Mijn naam is Jeroen van den Heuvel. 33 jaar en woonachtig in de nieuwbouwwijk Repelakker in Zeeland. Ik woon daar samen met mijn vriendin Line en dwergteckel Jyn. Ik ben al meer dan 10 jaar actief als sociaal werker in het Land van Cuijk. Mijn specialisme is jeugd en jongerenwerk wat ik met veel plezier in jongerencentrum The Unit in Boxmeer heb gedaan. Binnen mijn organisatie Sociom ben ik kunnen doorgroeien naar beleidsmaker. Ik doe kwaliteitsverbeteringen, schrijf en ondersteun processen en heb veel contact met de gemeenten.

Inmiddels heb ik al acht jaar ervaring in de gemeentepolitiek. Vanuit vereniging Herindelen Landerd zijn we met veel enthousiaste mensen Maashorst Vooruit begonnen. Voor mij is politiek niet meer dan een noodzakelijke manier om zaken voor je omgeving gedaan te krijgen. Ik heb me ook altijd in willen zetten voor mijn omgeving. Daarom ben ik me tijdens mijn HBO en Master gaan specialiseren in werken met mensen en gemeenschappen. Ik geloof dat we het beste uit onszelf kunnen halen zolang we dat op een positieve manier doen. Ik ben een verbinder en wil niet kijken waar onze verschillen zich bevinden, maar hoe we op een overeenkomst verder kunnen bouwen.

Ik vind het belangrijk dat een gemeente een betrouwbare partner is. Die niet star en stoffig beweegt, maar begrijpt in wat voor tijd we leven. Ik ben er daarom echt van overtuigd dat de gemeente een actieve houding moet hebben naar alle inwoners. Een gemeente die inspireert en waar je echt bij wil horen.